top of page
Zoeken

Waarom is iedereen steeds een nieuwe website aan het bouwen?

Bijgewerkt op: 24 jan. 2022

Vandaag is de nieuwe website van Studio Schijnpoort gelanceerd. Meer video, meer interactie en een eenvoudiger boekingsysteem. Maar waarom verandert een bedrijf zijn website? Het lijkt een constant proces. Elk bedrijf is steeds bezig met het bouwen van een nieuwe website wanneer ze contact met ons opnemen voor meer videobeelden.

Nieuw is altijd beter. Uw klanten willen altijd meer en beter. Waarom geef je het ze niet? Eens in de twee jaar leidt een kleine make-over van uw website tot betere conversieratio's. Als een restaurant een nieuw interieur of een nieuwe menukaart heeft, is dat altijd een goede reden voor een bezoek. Hetzelfde geldt voor webpagina's. De technologie stopt ook niet. Websites moeten voldoen aan de laatste trends. U wil uw bezoekers een premium indruk geven. Het nieuwste op het gebied van veiligheid (omdat je niet de oorzaak wilt zijn van datadiefstal), volledig gevuld met SEO-buzzwoorden en technisch onderlegde taal, up-to-date foto's en video, ... gewoon omdat de mogelijkheden van wat websites kunnen, verandert in een steeds sneller tempo.

We zijn constant verbonden. Onze levens zijn mobiel geworden. Alles is mobile first. Een nieuwe website maakt het ook mogelijk om de website te heroverwegen om de beste indruk te kunnen geven op mobiel en desktop. Tegenwoordig zijn we bijna altijd op onze mobiele telefoon. Dus websites en video moeten daar klaar voor zijn. Daarom hebben we een nieuwe website. Ik hoop dat je ervan geniet!

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Abundance in life

A year ago I started business coaching. As Studio Schijnpoort I was a freelancer and a one man production company. I liked it a lot, but after 6 years of working as a freelancer, I wanted to grow. My

Over comfortzone en cringyness.

Dwing jezelf om uit je comfortzone te komen. Iets wat ik regelmatig zeg, ook tegen mijn klanten, ben ik al enkele dagen heel goed aan het uitvoeren. Ik heb vorige week een call gehad met Frédéric Paul

Comments


bottom of page